House of Kicks

Munskölj och Ronaldo i väder och vind

tisdag, 29 april 2008 10:49 by Bootylicious

Vad härligt att värmen håller i sig! Enligt DN blir det först lite kyligt i början av maj, men sedan fortsätter solen och värmen, och det passar ju utmärkt eftersom jag snart ska ha semester. Hoppas att det blir varmt och skönt vid pingst, för då ska vi stängsla och grilla. Inget kul att göra i regn och rusk...

Det här med transvestiter verkar vara populärt bland kändisarna (eller är det kanske populärt rent allmänt?)! Denna gång är det Ronaldo som "åkt dit" - dock inget allvarligt som det verkar. Polisen gick på hans linje och han är därmed inte misstänkt för något brott. Han kanske bara ville umgås lite?

Munskölj kan förstöra din magsäck, skriver Aftonbladet idag. Och jag som använder munskölj varje dag! Det står inte vilket/vilka munskölj det handlar om - ifall det nu bara är några (eller alla). Tills jag får mer kött på benen kommer jag fortsätta använda munskölj!

Skönhetsmix

måndag, 28 april 2008 13:28 by Bootylicious

Fick ett infall och köpte ett läppstift häromdagen, och dessutom en läppenna som matchade. Kolla här, jag köpte det som är för ljus hy och som är rätt rosa. Det blir mycket färg med läppstift och det sitter länge, vilket jag som är läppglansberoende är ovan vid. Bra läppstift från MaxFactor hur som helst!

Har förresten fått nys om en ny parfym som verkar intressant. Hittade den billigast på Shopping4net, men vill nog testa den lite först innan jag ev. gör ett köp. Jag är inte så förtjust i modellen (Agynnes Deyn) som gör reklamen, men hoppas att parfym är god... Wink

 

En brud jag däremot tycker verkar stencool är Scarlett Johansson! Hon kör sitt race, sin egen stil och fläker inte ut sig i pressen hela tiden. You go girl!

Top Model

onsdag, 23 april 2008 22:00 by Bootylicious

Har precis tittat på Top Model, och tusan så snygg Heather är! Hon är min stora favorit, även om hon är lite annorlunda (kanske är det just det som gör henne så speciell). Hoppas verkligen att hon vinner och att den osympatiska Bianca snart försvinner ur serien. Klicka på bilden för att gå in och rösta på Heather!

 

Tröst-klocka

tisdag, 22 april 2008 19:25 by Bootylicious

Jag är sjuuuuuk! Har varit sängliggande och har nu släpat mig upp för att skriva ett inlägg. Jag behöver lite tröst, och vad kan vara bättre tröst än det här:

 

Kan inte nån köpa den åt mig...?

Kläder - hatt för en katt..?

torsdag, 17 april 2008 15:24 by Bootylicious

Läste i DN om att Gucci vunnit en strid mot en kinesisk skotillverkare som kopierat deras varumärke. Som om inte Gucci redan tjänar mängder med pengar på sina sjukt dyra lyxvaror så får de dessutom 26 000 USD från Senda Group (som förlorade tvisten)!

Kan man inte bara låta människor ha vilka kläder de vill? Vem bestämmer vad som är olämpligt? Sånt här gör mig så förbannad!!! Kan inte någon införa samma regler för männen, så får vi nog se att det blir ändring på det.

Hatt är en av trenderna denna vår och sommar, men jag har svårt att se att det skulle bli en hype. Långtifrån alla klär i hatt... Tror inte att det kommer att bli något för mig. Det ser så tantigt ut!

 

Sminktävling!

måndag, 14 april 2008 14:23 by Bootylicious

Ramlade in på en kul sminktävling hos Lina Veronica. Häng på du också! Självklart hoppas jag att jag blir vinnaren eftersom jag inte ens kommer ihåg när jag vann något sist (var nog när jag var 10 år och vann ett guldfat som jag förresten äntligen har använt!).

Massor av snyggt smink från Lina Veronica alltså!

 

 

Solbrun

måndag, 14 april 2008 09:21 by Admin

Solduschen i fredags gjorde susen, och jag är fint gyllenbrun över hela kroppen! Skönt att komma ifrån den vinterbleka hyn några dagar och drömma om den framskridande (om än ack så långsamt) våren och sommaren.

Knasigt låtval av Linda Bengtzing tyckte nog en del efter att ha sett Körslaget nu senast, men ärligt talat kan man ju dra paralleller till det mesta om man bara letar. Kanske läge för hennes att lägga in en ny offensiv nu när Hedman är singel igen. Fast det kanske bara är så i några dagar om man tänker på deras tidigare on-off...

Jobbig historia det där med Porseryd och Brolle. Så otroligt pinsamt! Skämt eller ej - det var inte särskilt passande. 

Sport och BH

fredag, 11 april 2008 10:04 by Bootylicious

Som ni säkert har märkt har min blogg fått en gäst! Hon heter Sakura och är liksom jag tokig i mode, skönhet och träning. Välkommen!

Jag sniffade igår på Britney Spears nya parfym, men jag kan inte påstå att det är en av hennes bästa direkt. Däremot har jag blivit stormförtjust i hennes "gamla" Fantasy! Helt oväntat faktiskt. Den är söt och varm och väldigt god.

Varför ska det förresten vara så satans svårt att hitta en sport-BH? De som verkligen behöver en sport-BH är ju dem som har C-kupa och uppåt. Eller? Ändå finns det typ bara sport-BH för A/B-kupa. Själv har jag stora problem att hitta såväl sport-BH som vanlig BH eftersom 65F inte går att köpa i annat än specialbutiker (tack gode gud för Change!). Hittar man någonsin en BH att sporta i är den
a) dyr
b) inte tillräckligt stödjande
c) tre storlekar för liten så att den passar runt om!

I eftermiddag ska jag solduscha. Jag gjorde det en gång förra året innan jag åkte till USA, och jag blev riktigt nöjd. Denna gången ska jag göra det på en annan salong, så vi får hoppas att jag blir lika nöjd!

ASOS åt folket

torsdag, 10 april 2008 10:49 by Sakura

Fast än vi har haft lite problem med vårt väder på senaste tiden lever det ännu ett hopp inom mig att våren är på intågande. Igår hade nog vädergudarna svårt att fatta ett beslut då vi upplevde quattro stagioni, fyra årstider. Det börjar med en lite kylig morgon men som mot förmiddagen ser ut att bli en riktigt fin dag, men någonstans där på eftermiddagen började det helt plötsligt snöa. Efter en 20 minuters snöande började det regna och snön försvann. Vid 16 tiden sprack solen fram genom molnen och ännu en gång var våren här.

Så även om vädret fortfarande är helt obestämligt så vill jag ändå flagga för vårkläderna. Har hittat den perfekta sidan som säljer vårkläder för allas plånbok, ASOS. Här kan du hitta allt! Lite roligt är att man kan se vilka kändisar som bär plaggen de säljer. Själv tänker jag införskaffa ett par gula pumps till min vårgarderob. Jättekul att matcha ganska neutrala kläder med ett par pumps i starka färger. Äger redan ett par chockrosa pumps från Din Sko och de måste ju ha lite sällskap i vår.

Var på trendkväll här om vecka där en kvinna från NK pratade lite om hur modet i vår kommer att se ut. Blå ögonskugga kommer vara riktigt hett i vår. Vet inte om jag kommer haka på det modet, men för er som längtat efter den blå färgen är det bara att hoppa på det tåget. Kicks har många fina ögonskuggor just nu, man behöver kanske inte sminka sig som på bilden men det finns stort utrymme att leka. Dock vet jag vad mitt nästa sminkmåste är, ett Dependnagellack i orange färg, kommer vara vårens accentfärg. Har alltid varit lite feg med färger på naglarna men nu ska ni se hur mina naglar skiner i alla dess färger. Favoriterna är lila och rött men orange kan bli min nya färg kanske. Känns som att jag har tusen naglack hemma och alla är från just Depend.
Sista orden är "glöm inte att vårrensa i neccesären" vi vill inte ha bakterier som irriterar huden. Skölj alla borstar och släng smink du aldrig använder ändå.

I maj sjunger nog mina bruna hårfärg på sista refrängen. Det ska vara blont hår i vår/sommar och inga långa längder här inte, kort blont hår ska det vara. Jag tänker dock Inte klippa mig kortare än vad jag har idag, det får räcka med en lite längre page. Salong K har gjort en intervju med Tony Lundström om vårens hairdo.

Det var allt för mig. Sjung in våren gott folk! 

    

Triss i skönhet

onsdag, 9 april 2008 16:06 by Bootylicious
  1. Lumene Time Freeze Instant Lift Serum - ett underbart fräscht serum som luktar jättegott. Funkar även för 40-...
  2. IsaDora Bronzing Powder - vad skulle jag göra utan mitt bronspuder!?
  3. Helena Rubinstein Lash Queen mascara - böjer, förlänger och gör fransarna tjocka och vackra!