House of Kicks

Snälla Brittan...

fredag, 30 maj 2008 16:54 by Bootylicious

... kom nu inte och säg att du är gravid - IGEN! Du behöver inte befolka jorden på egen hand, det finns fler som är fruktbara. Med tanke på allt trassel hon har varit med om senaste tiden, och då hon inte kan ta hand om de barn hon har idag, så hoppas jag innerligen att den där bulan på magen bara är lite för många ostburgare.

Så äntligen får vi veta vem som Vickan har badat med. Ni vet han som är ungefär hälften så lång som henne... :-D Dock måste man vara plus-medlem på Aftonbladet för att läsa hela grejen - hjälp någon! Skvallra!

Lindsay goes gay?

onsdag, 28 maj 2008 13:15 by Bootylicious

Men vad är nu detta, Lindsay Lohan? Vad hände med dementierna av lesbiska rykten? Tänk att gå från "nej, jag är inte lesbisk" till "jag är lesbisk och vill gifta mig" på tre dagar, det är inte dåligt jobbat av fröken Lohan. Hur som helst - lycka till - oavsett om det är med en man eller kvinna!

 

Tags:   lindsay lohan, gay, lesbisk, giftemål
Categories:   Skvaller
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed

Christina Aguilera

måndag, 26 maj 2008 22:05 by Bootylicious
Nog kan man avundas kändisarna ibland, men när man ser hur mycket paparazzi är efter dem hela tiden drar man snabbt en lättnadens suck och kliver ut i mysbyxorna för att rasta hunden... Tänk om man hade haft fotografer efter sig när man mitt i natten vinglar ut från krogen med frisyren på sned, svettiga kläder, ont i fötterna och utsmetad make-up (ja, se dig i spegeln när du kommer hem från krogen någon gång så får du se!). Då skulle man nog vara glad om man såg så fräsch ut som Christina Aguilera gör när hon "leds ut" från festen. På tal om X-tina: det ska bli intressant att se om hennes bröst blir mindre med tiden som hennes barn blir äldre... Enligt Christina har hon inte gjort någon bröstförstoring (och jag hoppas innerligen att hon talar sanning), men om det inte är tal om förstoring på kirurgisk väg så måste jag ha reda på vart hon köpt sin BH! Såna där tuttar brukar man inte få utav mjölk och barnamunnar...

Aguilera & baby

Risky business

måndag, 26 maj 2008 10:36 by Bootylicious

Jag har skrivit förut om det här med att skydda sig mot solens farliga strålning, och nu läste jag en artikel på Ny Tekniks hemsida om att solkrämerna inte riktigt håller vad de lovar. Den är visserligen rätt gammal (artikeln), men man får ändå en tankeställare inför valet av solkrämer. Även DN har skrivit om solskyddens tillkortakommanden, och den artikeln är något fräschare rent tidsmässigt. Alltså tycks problemen med otillräckligt skydd bestå?

En solkräm ska ha många faktorer rätt för att kännas bra - tillräckligt skydd mot UVA och UVB, vattenfast men inte fet och oljig, får inte lämna vita spår, lätt att fördela och smörja in, snabbabsorberande, lukta gott och såklart bra pris.

Tags:   solkräm, uva, uvb, strålning
Categories:   Skönhet
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed

Turkos - sommarens färg

tisdag, 13 maj 2008 09:29 by Bootylicious

Som vanligt är det dags att plocka fram de härligt turkosa färgerna nu när sommaren är på väg. Metro tipsar om både bra och snygga produkter samt hur man lägger en snygg turkos look!

Tags:   turkos, metro
Categories:   Skönhet
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed

Väskor!

lördag, 10 maj 2008 13:46 by Bootylicious

Idag blir det väskfrossa! Man kan aldrig ha för många väskor (tyvärr håller inte min sambo med mig om det), och här är några guldkorn:


Fräsch ljus väska från Saddler, 499 kr hos Nelly

Rosa somrig väska från Friis & Co, 475 kr hos Zoovillage

Lila partyväska från Ted Baker, £80 hos Asos (finns även i silver)

Tags:   väskor
Categories:   Kläder & mode
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed

Härligt men farligt!

onsdag, 7 maj 2008 17:59 by Bootylicious

Nu är den äntligen här, den vi har väntat på och längtat efter i vad som kan kännas som en evighet, den som ska göra oss sköna, varma och pigga. SOLEN! Det vi inte får glömma är att trots att den är så härlig så är den också ganska farlig. Om du inte vill använda feta krämer med solskyddsfaktor kan du vara smart och köpa make-up som har solskydd i sig.

Bloom Compact Foundation innehåller solskyddsfaktor 12, är vattenfast och dessutom ljusreflekterande. Dosan är elegant och du kan applicera produkten med både torr och fuktad svamp.

Smashbox Tinted Treatment Lipstick finns i flera härliga nyanser och innehåller förutom solskyddsfaktor 15 även bland annat Sheasmör, Aloe Vera och Jojoba.

Yves Saint Laurent Tinted Lip Balm har solskyddsfaktor 10 och är en krämig och fruktig läppbalsam. För dig som hellre använder läppglans än läppstift, men som ändå vill ha skydd!

Lycka till och sola med försiktighet!

Catwalk reality

tisdag, 6 maj 2008 22:14 by Bootylicious

...och här ser vi att kläderna från catwalken inte fungerar i verkligheten - något vi alla redan vet förvisso, men den här lilla bildartikeln gör det hela än mer uppenbart. Att max en av fyra utstyrslar fungerar i verkligheten är väl lite knepigt? Många gånger när jag kollat på modevisningar eller modereportage har jag tänkt att om någon skulle dra på sig det där och visa sig bland folk skulle alla vända sig om och fundera på hur människan är skapt som tar på sig nåt sånt!

Tags:   catwalk, mode
Categories:   Kläder & mode
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed

Kan du dina kronor?

tisdag, 6 maj 2008 16:57 by Bootylicious

Tänk om jag hade fått den här testen för sisådär 10 år sedan när jag satt och dreglade framför Tre Kronor och alla snygga (?) killarna där. Idag känner jag knappt igen en kotte och troligen är väl de flesta (om inte alla) yngre än mig. Gör testen själv får du se! Jag klarade en - nr 19...

Tacka vet jag den gamla goda tiden när den här herrn var med:

Även stjärnor får cancer...

måndag, 5 maj 2008 21:06 by Bootylicious

Läste den här artikeln, och det är ju så bra! När det stora stygga företaget kräver henne på en massa pengar svarar hon med att publicera brevet på sin hemsida. Tänk om det fanns fler som henne i världen. Ibland önskar man att modet och kreativiteten fanns där lite oftare och att man själv kom på såna smarta idéer.

Patrick Swayze: För det första - han är 55 år! Vad i... Plötsligt känner jag mig lätt förvirrad. Var det inte typ nyss han var med i Dirty Dancing? För det andra - han har cancer. Så sorgligt. Inte ens stjärnorna slipper undan det tuffa i livet, trots att man ibland kan förledas att tro det när man hör om det fantastiska stjärnlivet. Hoppas att han lever länge till, även om det är på hoppet.

Det är så här jag kommer ihåg Swayze (och kommer att komma ihåg). Tänk vad man dreglade (dreglar?) efter snyggingen i Dirty Dancing...