House of Kicks

Jenny om Angelina

måndag, 30 juni 2008 13:56 by Bootylicious

Jenny Shimizu, modellen som har haft ett förhållande med Angelina Jolie, tror inte att hon var sista kvinnan i Jolie's liv. Jenny menar att Angelina tyckte alldeles för mycket om kvinnor för att leva livet som trogen småbarnsmamma med maken Brad Pitt. Shimizu, som även påstår sig ha haft ett förhållande med självaste Madonna, spår otrohet från Angelinas sida. Kanske får Brad slicka sina sår (karma) framöver?

Konst(iga) frisyrer och OS-petning

torsdag, 26 juni 2008 14:49 by Bootylicious

Nagi Noda, den japanska popkonstnären, har fixat några riktigt häftiga frisyrer i djurmotiv! Kanske inget att satsa på för utekvällen, studenten eller en blöt midsommar, men som konst är de skitcoola.

 

-------

Jag känner med OS-petade Veronica Wagner. Hon har kämpat stenhårt inom en väldigt tuff idrottsgren och faktiskt klarat SOKs kvalgräns för OS, men får ändå inte åka! Golfproffset Jarmo Sandelin ställer upp för Veronica och menar att han kan betala hennes resa med egna pengar. "Idrotten bygger på demokrati. Här har vi en tjej som kvalificerat sig för OS, en tjej som är friskförklarad av sina läkare. Och ändå får hon inte åka på OS. Det är fanimej skandal!" Heja Jarmo, ryt i!

 

Vibrerande mascara

onsdag, 25 juni 2008 13:36 by Bootylicious

Vibrerande mascaror är den senaste trenden. Höstens stora skönhetsnyhet är de vibrerande mascarorna som med sina borstar sägs vibrera 7 000 gånger/minut. Tanken är att fransarna ska få färg runt om. Först ut är Estèe Lauder med sin Turbolash All Effects Motion. Finns i butik 17 juli. Någonstans mellan slutet av sommaren och november kommer troligen Lancôme att lansera sin Ôscillation. Jag väntar med spänning!

 

Madonna och Regal-fynd

tisdag, 24 juni 2008 10:31 by Bootylicious

Madonna ska skilja sig efter sju års äktenskap med Guy Ritchie. Åtminstone är detta vad en källa hävdar enligt Aftonbladet. Personen ifråga hävdar att Madonna och Guy Ritchie ska tillkännage separationen efter sångerskans värdsturné, som avslutas i Mexiko i slutet av november, och att paret numera lever mer som bror och syster än som älskande.

Snyggaste klockan fyndades igår! Den är av märket Regal och inhandlades på Ur & Penn. Ser precis ut som klockan på bilden fast svart.

 

Amy Winehouse & Burberry Summer

måndag, 23 juni 2008 13:27 by Bootylicious

Om Amy Winehouse inte börjar sköta om sin hälsa så kan hon bli rullstolsburen inom en månad och kan tvingas andas med syrgasmask. Det är hårda bud för den magra och svartmålade sångerskan. Hon ser ut som allt annat än hälsan själv, och nu sällar sig diagnosen lungemfysem till drogmissbruk och annat. För musikens skull får vi hoppas att hon tar tag i sitt liv...

Jag gjorde världens klipp idag på Kicks. Reor får mig alltid att kika men faktiskt ganska sällan att köpa (på Kicks alltså). Idag hittade jag dock "Burberry Summer" för 199 kr (ordinarie pris är 395)! En ljuvlig doft av mandarin, äpple, lotus, fresia, cederträ och mysk, skriver Cosmopolitan. Grymt fräsch, säger jag!

Kändisparfymer

torsdag, 19 juni 2008 11:04 by Bootylicious

Det är inte bara Kate Moss som lanserar parfymer. Till hösten kommer Mariah Carey med sin andra parfym Luscious Pink, och den kommer som namnet påvisar vara rosa. Även Antonio Banderas ger sig in i damdoft-branschen. Han satsar på att förföra kvinnorna med sin nya Blue Seduction for Women. Den nya parfymen påminner om den manliga föregångaren i sin fräschet men är såklart mer feminin i sin ton. 

Byredo Perfums lanserar en ny herrdoft med hjälp av svenska Acne Art Dept. Man har satsat på små flaskor och stora typsnitt i kampanjen för det exklusiva varumärket.

SJP, J. Lo och Paris har gjort det - nu är det Lindsey Lohans tur att få en egen parfym. Känns väl ungefär lika hett som en iskub i Nordpolen...

 

Spolning, klippning - och ett sista andetag

onsdag, 18 juni 2008 14:41 by Bootylicious

200 av de 2 600 eleverna på den thailändska skolan Kampang är transpersoner. För att möta behovet har man nu byggt specialtoaletter åt dessa elever. Det verkar vara många i Thailand som är transpersoner? Intressant initiativ tycker jag.

Pussycat Dolls har klippt bort Brittan ur sin musikvideo, men vill inte avslöja orsaken. Britney Spears spelade in cameo-rollen till nya videon "When I grow up", men har som sagt klippts bort...

Ingela Agardh har slutligen förlorat kampen mot cancer, och vi i vår tur har förlorat en känd och omtyckt TV-profil. Hon fick somna in som hon önskade – hemma i sin säng, med sin man och dotter bredvid sig. Klockan halv tolv i går förmiddag somnade journalisten Ingela Agardh in hemma i villan utanför Malmköping. Både hennes mamma och mormor har dött i cancer, så det var kanske ingen överraskning att även Ingela skulle drabbas. 

Pam, Tommy och Svartholm...

tisdag, 17 juni 2008 08:55 by Bootylicious

Tro det eller ej, men nu är Pam och Tommy Lee ett par - igen! Denna gång gick det lätt för Tommy Lee, han behövde bara sluta äta kött...

Tänk att folk aldrig kan lägga av med de förbannade drogerna. Nu säljs GBL och Fenazepam på svenska sajter registrerade av Gottfrid Svartholm Warg (som tillsammans med Fredrik Neij äger webhotellet PRQ och är grundare av Pirate Bay). GBL och Fenazepam är farliga preparat som ännu inte har narkotikaklassats. – Det är polisen som avgör vad som är lagligt. Vi lägger inte någon moralisk värdering i vad våra kunder gör. Vi hyllar det fria ordet, säger Gottfrid Svartholm Warg till DN.
Visst, men låt bli att ge stöd åt drogträsket!!!

Velvet Hour

måndag, 16 juni 2008 13:47 by Bootylicious

Kate Moss har lanserat en ny parfym - "Velvet Hour" som ska bli mycket spännande att testa. Jag gillade hennes första parfym, även om jag faktiskt inte inhandlat den ännu. Tycker att det är en helt okej vardagsdoft som inte kostar skjortan... Har hört att den nya Velvet Hour ska vara en något suggestiv doft, till skillnad från den första som var sprudlande och blommig.

Kampanjen är skapad av kända Mert & Marcus, men lämnar väl inte så mycket intryck. Den känns ganska lik Dior's Midnight Poison tycker jag. Dessutom, som det kommenterats en del, är röken något illa placerad...

Det kan man kalla banta!

torsdag, 12 juni 2008 08:18 by Bootylicious
När jag läser om Manuel Uribe blir jag både imponerad och undrande. Imponerad blir jag helt klart över att han hittills lyckats gå ner från ett halvt ton till 317 kg, för att kunna stå på sitt eget bröllop. Jag blir dock lätt undrande över hur man kan låta det gå så långt att man väger ett halvt ton! Och dessutom kunna träffa en kvinna när man inte kan lämna lägenheten (Manuel har inte lämnat lägenheten på sex år, och han har varit tillsammans med sin flickvän i fyra år). Imponerande det också.
Tags:   banta
Categories:   Hälsa
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed