House of Kicks

Heather Locklear

torsdag, 17 juli 2008 09:50 by Bootylicious

Heather Locklear har drog- och alkoholproblem och lades in på behandlingshem den 19 juni. Hon skulle vara där 30 dagar men checkade ut efter bara 14 dagar, och nu fruktar vännerna att hon kan dö inom ett år. Tidigare har hennes psykiatriker skickat larmtjänst till hennes hem då hon befarade att Heather skulle ta sitt liv. Dock var det falskt alarm och larmtjänst åkte hem igen efter att ha pratat med Heather i 10 minuter.

Kan undra om depressionen beror på att hennes ex-make Ritchie Sambora lämnade henne för hennes bästa kompis Denise Richards...

Body shop revival

torsdag, 10 juli 2008 12:58 by Bootylicious

Läste i Aftonbladet att de misstagit Ricky Gervais från "The Office" för Robert De Niro - de måste ju ha varit blinda! De männen är inte lika för fem öre...

Jag har återupptäckt Body Shop. Har inte besökt Body Shop på flera år, men ramlade av "misstag" in där häromdagen och blev positivt överraskad av deras härliga utbud. Föll genast för Neroli Jasmin som har en ganska söt och kryddig men ändå fräsch och diskret doft. Internationellt ligger de lite för oss här i Sverige, men när Japanese Cherry Blossom Body Butter kommer till Body Shops butiker här i Sverige kommer jag att rusa dit för ett inköp! Aromatherapy Uplifting Body Lotion med doft av mandarin var på rea och slank ner i kassen.

 

L'occitane

måndag, 7 juli 2008 11:53 by Bootylicious

Nya favoriten L'occitane gör underverk med sina produkter. Vad sägs om honungsdoftande handkräm, duscholja med mandel, eller min personliga favorit Körsbärsblomma? L'occitane har butiker online, och tre stycken i Stockholm. Ett urval finns även på NK i Göteborg och Stockholm.  

 

Tags:   parfym, l'occitane, nk, duscholja, handkräm
Categories:   Skönhet
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed