House of Kicks

Innovativt hotell

torsdag, 16 oktober 2008 14:19 by Bootylicious

Das Park Hotel i Österrike har man varit innovativ. Här består hotellrummen av 9,5 ton tunga kloakrör innehållandes en dubbelsäng, en lampa, en filt och en sovsäck. Ska du gå på muggen blir det att trava iväg till en separat byggnad. Det bästa med hotellet är att man betalar vad man tycker är skäligt (även om ägarna hintar om att ett minimum på 20 euro är att rekommendera).

 

Tags:   hotell, hotellrum, säng, dubbelsäng, rör
Categories:   Inredning
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed

Trender!

onsdag, 8 oktober 2008 14:31 by Bootylicious
I dagens nätupplaga av Aftonbladet kan vi läsa om inredning och trender. Höstens inredningstips är svart/vitt, shabby/chic, Skandinaviskt eller modern allmoge. Jag är ju som bekant en riktig sucker för inredning och bara älskar att traska omkring i inredningsbutiker och surfa runt på inredningssajter på nätet. Hade jag varit tvungen att välja ett helt koncept hade jag utan tvekan gått på svart/vitt. Men bästa effekten får man nog av att blanda och ge!