House of Kicks

Smycken

fredag, 30 januari 2009 16:06 by Bootylicious

Var ute och kikade smycken på nätet:

 Örhängen med glaskula och rosett, 129 kr
http://www.chique.se/produkt/id-1976/

 


Halsband Drop Me Not II, 189 kr
http://www.pearlnet.se/?pid=361595


Manschettknappar i rostfritt stål, 199 kr
http://www.aldora.se/product_info.php?cPath=49&products_id=2418


BH Axelband Fleur de Liz Strass, 199 kr
http://www.bagsandfashion.com/axelband-01ax1-fleur-strass-p-1226.html


Ring Delicate Pilgrim, 319 kr
http://www.leshop.se/produkt.asp?page=&pId=4220

 

Magdalena Graaf

onsdag, 28 januari 2009 12:11 by Bootylicious

Stackars Magdalena Graaf har fått en hjärnblödning och tvingas hoppa av Let's Dance. Först Mojje med sin hjärtinfarkt och nu Magdalena - vad kommer härnäst? Let's Dance verkar vara ett farligt program... :-P

Till skillnad från Mojje blir dock inte Magdalena ersatt. Lite tråkigt att hon försvinner, för hon var faktiskt rätt bra på att dansa. Förvånansvärt lite utstrålning med tanke på utseendet, men stiligt och bra ändå.

Läs mer på SVD och HD

 

Melanotan - nya skönhetsdrogen?

torsdag, 22 januari 2009 13:59 by Bootylicious

Så har det dykt upp ett nygammalt medel kallat melanotan, vilket ska ta dig ett steg närmare normens "perfekt" (läs "brun, smal och kåt"). Som alla droger/läkemedel finns det biverkningar, några okända - andra kända, och det fick nu senast en ung norska erfara då hon hamnade i koma till följd av melanotanbruk.

Melanotan är ett syntetiskt hormon som stimulerar kroppens produktion av melanin, och tas genom injektioner. Ett annat namn är "Barbiedrogen".

"Melanotan är ett syntetiskt peptidhormon som stimulerar melanocyterna i kroppen att producera melanin. Människans naturliga hormon för processen, α-MSH (alpha-melanocyte stimulating hormone), är omkring en tusendel så potent som Melanotan. Melanotan upptäcktes på University of Arizona under åttiotalet men har ännu inte lanserats på någon marknad och kan inte köpas lagligt i Sverige.

En del läkare avråder från att använda Melanotan tills man vet mer om långtidseffekterna även om inga farliga bieffekter på människor har hittats. I Australien görs förberedande läkemedelstester för försäljning av rättighetsinnehavarna, Clinuvel Pharmaceuticals Limited."
Källa: Wikipedia

Latisse

torsdag, 15 januari 2009 14:59 by Bootylicious

Nu får vi snart längre ögonfransar! (?)

Företaget som utvecklade botox ska nu lansera Latisse - en receptbelagd produkt som förlänger ögonfransarna. Eller, nja, rättare sagt minskar trycket i ögongloben och på så vis ger längre och fylligare ögonfransar...

Läs mer här

Tags:   ögonfransar, latisse, botox
Categories:   Skönhet
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed