House of Kicks

Spikmatta

fredag, 10 juli 2009 15:50 by Bootylicious

Vårens och sommaren hype är utan tvekan spikmattan! Innan hade väl knappt en kotte hört talas om spikmatta (förutom i fakir-sammanhang då), shakti eller yantra - nu finns det en i var mans hem (snart). Många utav mina vänner och bekanta äger redan en, eller funderar på att köpa en - jag också. För man har inte kunnat undgå att läsa och höra om alla bra effekter spikmattor ger, och en stressad, trött och stel rackare som jag behöver all extra hjälp jag kan få!

Svärmor har införskaffat denna från Shopping4net. Jag provade att ligga på den, och visst kändes det, men inte så himla farligt. Efter en stund tycks den lätt obehagliga känslan försvinna och det blir lättare att slappna av.

Kollegan köpte sin på Clas Ohlson, den här. Hon är mycket nöjd och ligger på den varje kväll. Säger sig ha fått lättare att koppla av och sover bättre på nätterna.

En kompis köpte sin Yantramatta här. Hon var den första jag hörde prata om spikmatta. Jag erkänner att jag sneglade lite konstigt på henne och höjde misstroget ögonbrynen när hon meddelade att hon köpt en spikmatta (konstig människa). *hehehe*

Aftonblaskan skrev häromdagen en artikel där spikmattan dissades. Jag vet inte om den har den effekt det sägs att den har, men så många människor kan väl inte ha fel? Wink Och om de har det så är det väl viktigast att de UPPLEVER att de får hjälp? Oavsett den verkliga effekten eller ej? Placeboeffekten liksom...

 

Tags:   spikmatta, yantra, shakti, placeboeffekt
Categories:   Hälsa
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (1) | Comment RSSRSS comment feed

Fixa frillan

måndag, 6 juli 2009 11:59 by Bootylicious

Nu kan vi fixa håret som stjärnorna gör. Rubriken "Så gör du Megans look" får mig dock inte att vilja ha hennes hår (på mig skulle det verkligen se ut som platt fall) - det är hennes ansikte jag vill åt! Och kroppen! *haha*

Min nuvarande frisyr ser mer ut som den som Katie Holmes har, och det är banne mig det bästa jag haft på åratal. Snyggt, lättskött och lite lagom tufft. En frisyr utan att behöva vara en frisyr (att stå i timtal och fixa med håret är bara inte min grej).

Produkter: ”Deepsea moisture foundation essential hair prep”, 380 kronor, Shu Uemura/Ekman Hair. ”Matte paste”, 176 kronor, Label M.

Läs om alla frisyrerna på Aftonbladet!