House of Kicks

ASOS åt folket

torsdag, 10 april 2008 10:49 by Sakura

Fast än vi har haft lite problem med vårt väder på senaste tiden lever det ännu ett hopp inom mig att våren är på intågande. Igår hade nog vädergudarna svårt att fatta ett beslut då vi upplevde quattro stagioni, fyra årstider. Det börjar med en lite kylig morgon men som mot förmiddagen ser ut att bli en riktigt fin dag, men någonstans där på eftermiddagen började det helt plötsligt snöa. Efter en 20 minuters snöande började det regna och snön försvann. Vid 16 tiden sprack solen fram genom molnen och ännu en gång var våren här.

Så även om vädret fortfarande är helt obestämligt så vill jag ändå flagga för vårkläderna. Har hittat den perfekta sidan som säljer vårkläder för allas plånbok, ASOS. Här kan du hitta allt! Lite roligt är att man kan se vilka kändisar som bär plaggen de säljer. Själv tänker jag införskaffa ett par gula pumps till min vårgarderob. Jättekul att matcha ganska neutrala kläder med ett par pumps i starka färger. Äger redan ett par chockrosa pumps från Din Sko och de måste ju ha lite sällskap i vår.

Var på trendkväll här om vecka där en kvinna från NK pratade lite om hur modet i vår kommer att se ut. Blå ögonskugga kommer vara riktigt hett i vår. Vet inte om jag kommer haka på det modet, men för er som längtat efter den blå färgen är det bara att hoppa på det tåget. Kicks har många fina ögonskuggor just nu, man behöver kanske inte sminka sig som på bilden men det finns stort utrymme att leka. Dock vet jag vad mitt nästa sminkmåste är, ett Dependnagellack i orange färg, kommer vara vårens accentfärg. Har alltid varit lite feg med färger på naglarna men nu ska ni se hur mina naglar skiner i alla dess färger. Favoriterna är lila och rött men orange kan bli min nya färg kanske. Känns som att jag har tusen naglack hemma och alla är från just Depend.
Sista orden är "glöm inte att vårrensa i neccesären" vi vill inte ha bakterier som irriterar huden. Skölj alla borstar och släng smink du aldrig använder ändå.

I maj sjunger nog mina bruna hårfärg på sista refrängen. Det ska vara blont hår i vår/sommar och inga långa längder här inte, kort blont hår ska det vara. Jag tänker dock Inte klippa mig kortare än vad jag har idag, det får räcka med en lite längre page. Salong K har gjort en intervju med Tony Lundström om vårens hairdo.

Det var allt för mig. Sjung in våren gott folk! 

    

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 24. 2018 18:22