House of Kicks

En kaka till?

fredag, 4 april 2008 08:53 by Bootylicious

Saxat ur DN:

"Nästa gång du blir sugen på en kaka: Tänk på att du för att bli av med de 100 kalorier den ger dig, antingen måste springa tolv minuter, spela golf en timme, eller cykla, simma eller gympa i en halvtimme."

Oh shit! Plötsligt känner jag att min fredagsfika rök all helvetets väg! Det dåliga samvetet har trätt in och bikinin skriker inifrån garderoben. "Släpp ut mig, men inte till henne!" Yell
Skämt åsido - jag tränade ju faktiskt igår, även om det fick gå rätt snabbt med tanke på kvällens inbokade möte. Känner av lite grann idag, men faktiskt inte så mycket som jag trodde med tanke på att jag körde (för mig) rätt tunga vikter igår. Skönt!

Funderar förresten på det där med protein i pulverform. Jag har testat några olika, t ex Twinlab, men inte hundra fastnat för någon jag fixar att dricka så pass ofta (även om Twinlabs definitivt är en av de bästa jag provat). Jag skulle ju kunna skippa det helt och hållet, men det är ju så smidigt att ha med sig! Vad kan jag köra istället? Nån expert som vet?

Jag testade Viktväktarnas low carb Cappuccino-dricka igår och jäklar så god den var! Måste rusa och köpa fler idag. 

Läste på Aftonbladet att Magdalena Graaf och Magnus Hedman ska skiljas - igen. Bestäm er!?

Wiiiiiiiiiiii! Ikväll ska jag få nya naglar!!!

Kommentarer

april 4. 2008 09:13

Helene

Ja, jag hänger på! Jag rusar också iväg för att köpa Viktväktarnas low carb Cappuccino!!!! Skål!

Helene

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 24. 2018 00:45