House of Kicks

Hörselapparater är också stil!

onsdag, 18 juni 2014 13:33 by Admin

Jag har träffat och hört om många personer som inte velat ha hörselapparater på grund av att det är fult eller att man inte vill erkänna att man har ett handikapp. Tycker man bara att hörselapparter är fult går man in med helt fel inställning. Hörselapparater kan vara och är stil. Det finns massvis med olika modeller och färger. Varför skulle en hörapparat inte kunna användas på samma sätt som ett halsband eller ett par snygga glasögon? Här listar och går jag lite mer in på de två vanligaste varianterna av hörapparater. 

Bakom-örat-apparater - Detta är den vanligaste typen av hörselapparat. Den klassiska hörapparaten som sitter fast med stöd bakom örat. Detta är den hörapparat som jag ser mest potential i. Det är den som syns mest. Och det ska man utnyttja! Det finns flera olika färger och former som man kan köpa idag. Världens chans att skapa egna trender. Jag saknar en hörselapparatstils-blogg. 

 I-örat-apparater - Passar bäst för lätt till måttlig hörselnedsättning. Dessa apparater är mer dolda och vissa av dom sticker bara ut ytterst lite från örat. Detta alternativet passar om man inte vill att höraparaten ska synas så mycket. Jag är självklart emot det, men det kan vara bra att veta att det finns alternativ till de mer vanliga bakom-örat-apparaterna. 

Kommentarer är stängt