House of Kicks

Kläder - hatt för en katt..?

torsdag, 17 april 2008 15:24 by Bootylicious

Läste i DN om att Gucci vunnit en strid mot en kinesisk skotillverkare som kopierat deras varumärke. Som om inte Gucci redan tjänar mängder med pengar på sina sjukt dyra lyxvaror så får de dessutom 26 000 USD från Senda Group (som förlorade tvisten)!

Kan man inte bara låta människor ha vilka kläder de vill? Vem bestämmer vad som är olämpligt? Sånt här gör mig så förbannad!!! Kan inte någon införa samma regler för männen, så får vi nog se att det blir ändring på det.

Hatt är en av trenderna denna vår och sommar, men jag har svårt att se att det skulle bli en hype. Långtifrån alla klär i hatt... Tror inte att det kommer att bli något för mig. Det ser så tantigt ut!

 

Kommentarer

april 18. 2008 08:55

Joakim

Skulle inte för mitt liv ha på mig en kopia.
Du verkar vara den typen som gärna tar på dig kläder som barnarbetare har gjort i någon skitfabrik för att det är billigt.
Köper man märkeskläder vet man vad man får. Köp piratkopior och du ger pengar till olagliga organsiationer och du har noll koll om det verkligen är barn eller slavarbete som gör jobbet. Så snälla, tänkt till innan du låter snålheten bedra dig.

Joakim

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 24. 2018 00:47