House of Kicks

Snälla Brittan...

fredag, 30 maj 2008 16:54 by Bootylicious

... kom nu inte och säg att du är gravid - IGEN! Du behöver inte befolka jorden på egen hand, det finns fler som är fruktbara. Med tanke på allt trassel hon har varit med om senaste tiden, och då hon inte kan ta hand om de barn hon har idag, så hoppas jag innerligen att den där bulan på magen bara är lite för många ostburgare.

Så äntligen får vi veta vem som Vickan har badat med. Ni vet han som är ungefär hälften så lång som henne... :-D Dock måste man vara plus-medlem på Aftonbladet för att läsa hela grejen - hjälp någon! Skvallra!

Kommentarer

maj 31. 2008 10:11

jaha ja

Är du så intresserad av vem nån har badat med så får du hosta upp lite kulor, inte mer med det. För att stilla din kaffe-reps-ådra kan jag (helt gratis!!!) berätta att jag badade med pigan och husbonden dan före doppare dan (inte fan fick jag doppa för det)

jah wool

jaha ja

juni 2. 2008 11:25

ahvisst

Häromveckan trillade nya bilder in på Victoria Silvstedt, 34. Solbränd och sommarklädd, redo för filmfestivalen i Cannes. Precis som alla andra år.

Något annat var sig också likt. I den svenska glamourdrottningens fotspår följde en kortväxt, mörkhårig man med gråsprängda tinningar och solglasögon.

Och visst har vi sett honom förut.

Faktum är att första gången han dyker på samma bild som Victoria är 2004. Sedan dess har han följt henne världen runt och varit hennes sällskap på flera offentliga tillställningar.

Medan vi andra stått som levande frågetecken.

För vem är egentligen denne mystiske bekant?

Sedan tidigare vet vi att han är en mångmiljonär vid namn Maurice.

Nu kan Klick! bättra på informationen. Som första svenska tidning kan vi avslöja att han heter Dabbah i efternamn. Och att han bor i Genève, Schweiz, och sysslar med fastigheter både där och i USA. Det har uppgetts att han är gift, men det förnekar hans sekreterare.

Bekymrad över pressen

Sommaren 2006, Saint Tropez. Victoria har precis anlänt till vip-klubben Nikki Beach. Det är så varmt att hennes puder nästan smälter. Medan killar i uppknäppta rosa skjortor och minimala bikinis stormar poolen och halsar ur magnumflaskor med bubbel är Victoria fullt mejkad och utstyrd i en brokig tunika. Håret ligger perfekt. Hon ger intervjuer och pratar med sin manager. Några meter bort står Maurice.

Men Victoria verkar bekymrad över att pressen har upptäckt honom.

– Go go go, viskar hon till sitt sällskap.

Plötsligt är han som uppslukad av jorden.

Några månader senare firar modellagenturen Mikas 20 år på nattklubben Sturecompagniet i Stockholm. Victoria är på plats och skapar stor uppståndelse på röda mattan. Några meter bakom går Maurice, uppsvidad i mörk kostym. Han håller sig hela tiden i närheten, men vill inte hamna på bild.

– Låt det vara, säger Victoria till dem som försöker, och lämnar Stockholm i ett privatjet följande dag. Tillsammans med Maurice.

Chris förlät Victoria

Ämnet är känsligt. Något år tidigare semestrade de tillsammans på Sardinien. Bilder där de umgås på en brygga kablades ut över världen och nådde Victorias dåvarande make Chris Wragge, 37. Som blev allt annat än glad.

– Victoria har sagt att hon gjort ett stort misstag och jag har beslutat mig för att förlåta henne. Men om jag någon gång får tag på den där killen ska jag döda honom, sa han till tidningen News of the world.

Amerikanske journalisten Chris och Bollnäsjäntan Victoria träffades när hon precis blivit utnämnd till Playmate of the year. Han intervjuade henne för tv-programmet ”Entertainment tonight” och kärleken var ögonblicklig.

– Det klickade direkt. Sen sprang vi på varandra flera gånger på en vecka och det kändes som om det var meningen. Det har aldrig känts så rätt någon gång, berättade Victoria för Aftonbladet.

Svartsjuka

Paret gifte sig 11 juni 2000 i en kyrka i New Jersey och bosatte

sig en mil utanför Houston, Texas. Men förhållandet sattes under stor press redan från början och paret fick kämpa mot svartsjukan. Chris hade ett alarmsystem som pep till varje gång Victorias namn i datorn dök upp i ny artikel på nätet.

– När jag var i New York skulle jag alltid vara hemma när han kom hem från jobbet. Jag var som Askungen, har Victoria berättat.

– Det är något som håller oss ihop fast vi är fel för varandra, och han vet det också. Han vet att det är fel att vara tillsammans med mig och att jag inte är den typen som han borde vara gift med, sa hon.

Men paret höll ut, trots ständiga rykten om otrohet, separation och skenäktenskap.

Till i höstas.

Först uppgav tidningen NY Post att Chris fallit för tv-profilen Alycia Lane, 36. Några månader senare kom beskedet: han och Victoria skulle skiljas.

”Someone special”

– När man gått igenom något jättesvårt kommer man starkare ur krisen, sa Victoria i tv-programmet ”Videokväll med Luuk”.

Men det dröjde inte länge innan hon berättade att hon funnit en ny kärlek.

– I have someone very special, sa hon till Klick! i februari, och passade dessutom på att avslöja något om drömmannen:

– Jag är inte så attraherad av snygga killar, jag vill ha personligheter.

Frågan är om den personligheten går under namnet Maurice Dabbah?

Tillsammans igen

Enligt en bekant till familjen är det hela ganska enkelt.

– Maurice och Victoria har ett förhållande ihop och familjen är medveten om detta, sa vännen till Aftonbladet förra året.

Men nog verkar Victorias kärleksliv en aning förvirrat. På årets Emmy-gala dök hon åter upp med ex-maken Chris.

Han bar sin förlovningsring och höll sin arm runt henne. Ingen Maurice syntes till. Då.

Nu strosar han åter runt tillsammans med den långbenta blondinen. I Paris för några veckor sedan och nu i Cannes, där de avnjöt en middag på lyxiga Hotel Du Cap på franska Rivierian.

Turerna i Victorias spännande kärleksliv fortsätter.

Klick! har förgäves sökt både Maurice och Victoria för en kommentar.

ahvisst

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 24. 2018 00:45