House of Kicks

Sport och BH

fredag, 11 april 2008 10:04 by Bootylicious

Som ni säkert har märkt har min blogg fått en gäst! Hon heter Sakura och är liksom jag tokig i mode, skönhet och träning. Välkommen!

Jag sniffade igår på Britney Spears nya parfym, men jag kan inte påstå att det är en av hennes bästa direkt. Däremot har jag blivit stormförtjust i hennes "gamla" Fantasy! Helt oväntat faktiskt. Den är söt och varm och väldigt god.

Varför ska det förresten vara så satans svårt att hitta en sport-BH? De som verkligen behöver en sport-BH är ju dem som har C-kupa och uppåt. Eller? Ändå finns det typ bara sport-BH för A/B-kupa. Själv har jag stora problem att hitta såväl sport-BH som vanlig BH eftersom 65F inte går att köpa i annat än specialbutiker (tack gode gud för Change!). Hittar man någonsin en BH att sporta i är den
a) dyr
b) inte tillräckligt stödjande
c) tre storlekar för liten så att den passar runt om!

I eftermiddag ska jag solduscha. Jag gjorde det en gång förra året innan jag åkte till USA, och jag blev riktigt nöjd. Denna gången ska jag göra det på en annan salong, så vi får hoppas att jag blir lika nöjd!

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 24. 2018 00:47